Swaddle - Paarse sterren

€39,95
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad

PRODUCT BESCHRIJVING

Afmeting: 80cm x 80cm

Materiaal: 100% katoen

Swaddle-dekens maken het veilig en comfortabel dragen, voeden, verschonen van luiers en knuffelen van je pasgeboren baby mogelijk. De deken is gevuld met een antiallergische siliconenvuller van gemiddelde dikte, ontworpen om je baby warm te houden zonder oververhitting te veroorzaken. Inbakeren zorgt ervoor dat je baby zich veiliger voelt en helpt hem om te kalmeren wanneer hij overprikkeld is. Het is multifunctioneel en te gebruiken als dekbed, deken of babymat.

 

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

Baby's vinden het heerlijk om vanaf hun geboorte geknuffeld te worden, omdat het hen herinnert aan de baarmoeder - een omgeving waarin ze veel tijd doorbrachten terwijl ze zich ontwikkelden. Inbakeringstechnieken bootsen hun warme, zachte en veilige eerste huis na en kunnen baby's helpen die hunkeren naar constant huid-op-huidcontact en degenen die het moeilijk vinden om zich te vestigen.

 

Swaddle-dekens zijn zo oud als de techniek zelf en zijn er in vele vormen. Dit type inbakerdeken wordt soms een hoorndeken genoemd vanwege de vorm die meer gestructureerd is maar niet zo beperkend als mousseline-vierkanten. De hoorndeken houdt de pasgeborene stevig vast door de omringende zachte muren en creëert een veilige omgeving die de baby vertrouwd vindt. De kleine voelt zich warm, gezellig en comfortabel. Omdat het inbakeren van pasgeborenen de kans verkleint dat hun schrikreflex hen uit de slaap haalt, zullen baby's waarschijnlijk meer ononderbroken slaap ervaren, wat goed is voor zowel de ouder als de baby.

 

We gebruiken hoogwaardig katoen dat zacht aanvoelt op de huid. We hebben een scala aan ontwerpen, zodat we weten dat elke ouder er een zal vinden die bij hun bezoek aan onze winkel zal voldoen. Als een vriend of familielid hier winkelt voor de baby, ben je er zeker van dat zij een ontwerp van een inbakerdeken vinden dat perfect zal zijn voor  baby shower. Ben je op zoek naar een uitgebreider geschenk? Onze producten komen gerelateerde producten.

De inbakerdeken past in een  plat liggende kinderwagen en helpt je baby rustig te houden wanneer je onderweg bent. Je kan het ook gebruiken als een deken bij het reizen in de auto. Bedek je baby gewoon in slaap in het autostoeltje. De strakke strikband zal de kleine motoriek van je baby versterken. De swaddle-deken kan ook worden gebruikt als speel- of aankleedkussen, zodat je hem kunt gebruiken, zelfs nadat de baby de noodzaak van inbakeren is ontgroeid. 

Antiallergische vullers  garanderen geen huiduitslag en de 100% katoenen hoes is zacht en ademend. Alle stoffen zijn gecertificeerd door STANDARD 100 door OEKO-TEX® en garanderen een gifvrij product voor je kleintje. De verstelbare strikband kan worden vastgemaakt om je kind warmer te houden of los te maken voor meer ademende ruimte voor warmere dagen.

 

Al onze producten zijn tenslotte 100% handgemaakt . We steken ons hart in elk stuk en investeren de tijd om iets unieks en speciaals te creëren. 

 

Was- en onderhoudsinstructies :

  • Wassen op 40° C
  • Strijk katoenen stof bij een temperatuur tot 110° C
  • Gebruik delicate wasmiddelen
  • Gebruik geen bleekmiddel
  • Niet in de droger
0 sterren op basis van 0 beoordelingen