SensoCube - Groen

€19,95
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad

PRODUCT BESCHRIJVING

 

  • Afmeting: 11 cm x 11 cm x 11 cm
  • Oppervlak: 100% katoen
  • Vulling: 100% polyester & ritsfolie 

Sensorische blokjes zijn een fantastische toevoeging aan de speelgoedkist voor baby's! Vanaf de geboorte leren baby's door hun ontwikkelende zintuigen over hun gloednieuwe wereld. Zintuiglijke kubussen helpen de kleintjes om zicht, hand / oog coördinatie en motoriek te ontwikkelen.

 

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

 

Zintuiglijk spel kan de ontwikkeling van baby's stimuleren omdat het zenuwverbindingen in de hersenen opbouwt. De sensorische kubussen kunnen vanaf de geboorte worden gebruikt en omdat pasgeborenen een zeer beperkt kleurbereik kunnen zien, zullen ze profiteren van de duidelijke zwart-witte patronen die op sommige kubussen voorkomen (patronen variëren). Naarmate je baby groeit, zullen ze geboeid worden door de verschillende patronen, gestructureerde oppervlakken en lussen die ze kunnen vastpakken en vasthouden. 

Naarmate kleine handen bedreven worden, kunnen de blokjes worden gestapeld (en neergehaald!), Wat veel leren en plezier biedt. Wanneer het tandjes begint, is de sensorische kubus veilig te gebruiken omdat de lussen stevig zijn vastgemaakt en de kubus geen giftige stoffen bevat. Oudere baby's kunnen worden geleerd patronen te matchen met de blokjes.

Thuis of 'onderweg', met sensorische blokjes kan je baby leren door middel van spelen en een ideaal cadeau voor je baby maken.

 

Gemaakt van 100% katoen, gecertificeerd door OEKO-TEX. Zowel de katoenen stof als de polyester vulling verliezen hun eigenschappen niet ondanks herhaaldelijk wassen. De vulling heeft een duurzame maar ademende structuur en verandert zijn eigenschappen niet bij herhaald wassen en gebruik.

Sensorische -blokjes zijn  100% handgemaakt . U kunt er zeker van zijn dat we aandacht besteden aan elk detail van onze producten. Onze sensorische blokjes bevatten geen harde elementen, ze zijn zacht en ondersteunend en volkomen veilig voor baby's.

 

 

 

WAS & ZORG INSTRUCTIE

  • Wassen op maximaal 40° C
  • Voor de beste verzorging, gelieve voor het wassen in een kussensloop te doen
  • Gebruik delicate wasmiddelen
  • Niet bleken
  • Niet in de droger
0 sterren op basis van 0 beoordelingen