Even voorstellen

Mijn naam is Joanna, ik ben de moeder van mijn mooie dochter Wiktoria, ondernemende vrouw, fan van een gezonde levensstijl en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een van mijn hoogste waarden in het leven is gezondheid, relaties, onafhankelijkheid en ontwikkeling. Geleid door deze waarden neemt ik beslissingen in mijn leven. Dit was ook het geval met de oprichting van mijn eerste bedrijf, SensoLife, dat producten distribueert ter ondersteuning van mensen met autisme, ADHD, zintuiglijke integratiestoornissen en slaapproblemen.

Ik ben mijn professionele carrière begonnen als Duits docent. Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de branche veranderd en ben ik met klanten in internationale bedrijven gaan werken. Na 13 jaar in de klantenservice te hebben gewerkt en veel ervaring op dit gebied te hebben opgebouwd, heb ik besloten mijn carrière te veranderen in iets wat in mijn ogen mensen meer waarde geeft. In april 2020 heb ik Babyonic opgericht en sindsdien help ik graag jonge mama's en papa's op weg naar het ouderschap door producten van topkwaliteit aan te bieden. Ik weet hoe geweldig het is om een leven te creëren met een kleine baby die op de wereld komt en door deze winkel te openen wilde ik het leven van elke ouder mooier maken. 

Bij Babyonic besteed ik veel aandacht aan de hoge kwaliteit van de dienstverlening, van het contact met de klant tot en met de orderverwerking. Ik werk samen met de beste producenten om mijn klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit.

Thuiswerkend was ik voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om me te ontwikkelen en naar een manier om mijn gezondheid te verbeteren. Zo ben ik met Forever Living Products aan de slag gegaan, waardoor ik me gezonder en beter kan voelen, meer energie heb en anderen kan helpen op weg naar betere gezondheid en financiële onafhankelijkheid.

Heeft u vragen, zoekt u advies over het juiste product voor uw baby, neem dan contact met mij op.

Ik nodig je uit om mijn andere websites vrijblijvend te bekijken: SensoLife en Forever